Hoeveel vraagt u voor een puppie?
Laat me een paar woorden tegen je zeggen, ja tegen jou, de persoon die mailt om gewoon naar de prijs te vragen. De persoon die belt en verrassend zegt na het horen van een prijs: " Ik kan ergens anders een goedkopere puppy kopen ". Ik spreek je ook aan; de persoon die geen interesse heeft in papieren omdat ik " gewoon een huisdier wil.
Geen enkele hond is "gewoon een huisdier".
Achter elke rasechte puppy / hond zit een FOKKER. Ik gebruik hoofdletters om een fokker te onderscheiden van een puppyfabriek of broodfokker. Een serieuze fokker fokt geen honden zonder papieren, wat de integriteit van het ras niet beschermt. Registratie (papieren) zijn dossiers van afkomst die de bloedlijn documenteren en mogelijk maken mogelijke gezondheidsproblemen in de afkomst te onderzoeken. Wanneer je een fokker vertelt dat je niet geïnteresseerd bent in papieren, vertel ze echt dat je niet minder geïnteresseerd bent in de gezondheid van de puppy, maar alleen de goedkoopste die je kunt vinden! Als je een puppy koopt van een gerenommeerde en gerenommeerde fokker, is deze fokker verantwoordelijk voor de gezondheid van elke puppy. zowel honden als elke puppy die ze in hun leven verkochten. Deze fokker slaat de vakantie over, mist slapen en het grootste deel van zijn persoonlijke huisruimte is omgebouwd in ruimte voor zijn honden. De echt gepassioneerde fokker, die houdt van wat hij fokt, gebruikt zijn hele hart en ziel om dat te doen. Niet alleen voor puppy ' s die verkocht worden, maar ook bij elke pupkoper die een stukje van hun hart bezit en nu lid is van hun grote familie. Hierbij wordt geen rekening gehouden met puppy's/ honden die ziek worden of extra hulp nodig hebben om te gedijen. Fokkers maken zich zorgen over hun baby ' s nadat ze weggaan en nemen ze zonder twijfel terug. Ze zullen welk voorkomend probleem altijd proberen op te lossen.
Een fokker zal zijn handen vuil maken, vaak bedekt met alles wat bij de geboorte komt. Want daar draait het leven om... Te midden van geboorte en dood is leven. Het wiel dat blijft draaien. Een fokker onderzoekt bloedlijnen voert testen, echo's, röntgenfoto's, analyses, noodsecties, vaccinaties, stammen, ontworming en microchips voor zijn puppy's en laat ze evalueren door specialisten.
Last but not least kiest een fokker de familie die het geluk heeft om een van hun pups te hebben. Ja, dat lees je goed. Een echte fokker kiest aan wie hij verkoopt omdat hij geen geld verdient van de verkoop. Er is geen compensatie die investeringen van een fokker kan compenseren. Daarom moeten ze er zeker van zijn dat ze goed passen. Vaak meer dan ja zeggen... Een goede fokker heeft verschillende criteria voor degenen die hun bloedlijn willen voortzetten. Waarom? Waarom? Aangezien fokken geen verantwoordelijkheid is om ooit licht op te worden genomen, is het een keuze voor de weinige toegewijde mensen die bereid zijn om op te offeren.
Omdat een hond nooit "gewoon een huisdier" is, het is het erfgoed van de fokker, een beste vriend van een kleine jongen, een beschermer voor kleine meisjes, therapie voor ouderen, een familielid, iemands hele wereld!!!

De hand van een fokker

De hand van een fokker...
De hand van een fokker is de hand die de moeder hond kalmeert.. . tijdens de bevalling.. .
Het is de hand die haar buik streelt om haar te kalmeren tijdens de weeën.. .
De hand van een fokker is de hand die het pad vrij maakt om pups makkelijker geboren te laten worden.. .
Het is de hand die niet trilt en onder het bloed zit om een worstelende puppy te helpen.
De hand van een fokker is de hand die de geboorte vlies van de puppies breekt als deze niet gebroken is na de geboorte.. .
Het is de hand die helpt puppy's te wrijven en schoon te maken en hun ademhaling helpt.
De hand van een fokker is degene die probeert een puppy nieuw leven in te blazen, maar soms moet hij opgeven als er geen hartslag is.
De hand van een fokker is de hand die de navelstreng doorknipt terwijl de moeder dat niet wil.. .
Ook is de hand van de fokker degene die de puppy elke dag weegt om te controleren of alles goed gaat.
De hand van een fokker is de hand die een puppy dichter bij de moeder brengt terwijl de moeder vol vertrouwen naar je kijkt.. .
De hand die over de borst wrijft, om de moedermelk te activeren.. .
De hand van een fokker is degene die in hun ogen wrijft en vermoeidheid bestrijdt en na dagen slaapt zonder in slaap te vallen.
Het is de hand die dag en nacht melkflessen geeft als er maar weinig gepresteerd wordt.
De hand van een fokker is degene die de verloren puppy terugbrengt naar zijn moeder, degene die met de puppy speelt om te socialiseren, degene die de puppy leert over te schakelen op vaste voeding.
De hand van een fokker is de hand die voor de kleintjes zorgt als het niet goed gaat met ze
De hand van een fokker is de hand die je aan je toekomstige puppy hebt toevertrouwd in de hoop dat het goed terecht komt.
De hand van een fokker is de hand die dag en nacht klaar staat om al je vragen te beantwoorden als je ergens over twijfelt.
Voor al deze en vele andere dingen, de volgende keer dat je een fokker de hand schudt, denk dan aan alles wat met liefde met de hand gemaakt heeft. ,